top of page

Over mij

Zoals ik al zei heeft ieder bedrijf een verhaal, net zoals ieder persoon. Laat ik hier kort het mijne vertellen.

Ik ben geboren in Canada en getogen in het bourgondische Limburg. Met een Canadese vader en een Nederlandse moeder ben ik tweetalig opgevoed en zie ik beide talen als mijn native taal.

Zo een 4,5 jaar geleden voelde ik dat het tijd was voor een avontuur, een groot avontuur. Spontaan als ik ben ben ik zonder al te lang na te denken naar Vietnam verhuisd om daar Engelse les te gaan geven. Dit klinkt nou wel heel stoer maar geloof me, eenmaal in het vliegtuig kreeg ik spontaan een paniekaanval (ik ben nog nooit in Azië geweest, wat ga ik in godsnaam doen!?). De deur was al dicht dus ben ik toch maar blijven zitten en hoe eng dit ook was, ik zie deze enorme stap uit mijn comfortzone als een van de beste beslissingen die ik ooit voor mezelf gemaakt had kunnen hebben.

Na twee jaar met veel plezier in Vietnam gewoond te hebben werd ik na een tripje naar Bali op slag verliefd op dit magische eiland. Indonesië inspireerde me om serieus aan de slag te gaan met mijn copywriting business. Als klein meisje had ik al een passie voor communicatie, het gesproken woord vertalen naar geschrift. Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan met het schrijven van website teksten, SEO-productbeschrijvingen, blogs, social media captions en vertalingen.

Tijdens mijn reizen ben ik een fervent surfer geworden en na 4.5 jaar Azië besloot ik dat het tijd was de golven wat dichter bij huis te zoeken. Op het moment vertoef ik in het heerlijke Portugal waar ik met mijn laptop en een cappuccino binnen handbereik met veel enthousiasme voor je aan de slag ga.

Iedere business start met een 'why' en die 'why' dat is wat mensen kopen. Of het nou om een product of dienst gaat, jouw klanten kopen niet WAT je verkoopt maar WAAROM je het verkoopt.

Mijn passie is jouw 'why' te vertalen naar waardevolle content die mensen raakt en tot actie aan zet. Spreekt dit je aan? Stuur me een berichtje en let's talk onder het genot van een (virtueel) kopje koffie!

jamie website 2.jpeg
bottom of page